Creative Warehouse Space

Uber are an international Digital Creative Agency. The London office is located on the first and second floor of a Clerkenwell warehouse building. Uber required a fit out to create a dramatic interior to reflect the creative dynamism of their business.

The design concept centred on creating an entrance that provided a vertical link between the two floors. This was achieved by removing a section of floor to provide a striking double height reception foyer. All the existing finishes in this area were exposed and a new industrial, steel staircase wrapped around the space to link the two floors. This created an impressive reception space and allowed staff and visitors to move between floors without having to use the common staircases. The remainder of the office space was opened up to provide maximum flexibility of use for future expansion.

  • Major structural changes to an Edwardian building
  • Works within Central London high street environment
  • Specification of sustainable materials to meet client environmental policies
  • Contemporary, industrial aesthetic

Download Datasheet

Project Architect

Sheldon Brown

Partner in charge

Charles Webster

Uber Digital, Rosebery Avenue, London

Uber Digital

Related projects