Improved Community Asset

Oxford Architects were appointed by Stoke Gifford Parish Council to review their existing facilities and design an extension that would provide new changing facilities, an ancillary café, and a larger office and meeting room.

The proposed works will partly demolish the existing hall and provide a building that will connect to its surroundings through increased glazing and doors, address the park and arriving visitors and improve facilities.

The café will have two large concertina doors, allowing greater connection to the outside. These can be opened during warmer months and allow the café to spill out onto the landscape enabling park users to find a place to sit, socialise and watch the football.

The meeting room will be moved to a prominent corner location and fitted with a large window that will flood the room with light, provide a public front and symbolic transparency to the parish.

The retained elements will be refurbished and a new bin store and external store will be formed with existing parking and landscaping retained. 

These works will support the parish’s ambition and aspiration to engender community spirit, activities and cohesion by providing new and improved facilities for use by the public.

  • Design maximises the use of natural light
  • Café and public spaces open onto sports fields
  • Meeting room and office facilities
  • Improved changing facilities


Download Datasheet

Project Architect

Nathan Woodward

Partner in charge

Alistair Jackson

Stoke Gifford Community Hall, Bristol

Stoke Gifford Parish Council

Related projects